Betwinner app – hogyan kell használni? Minden áttekintő módon a mobil alkalmazásról

Betwinner_appTudta, hogy a Betwinnernek saját mobilalkalmazása van? Miért játszani mobilon, és milyen előnyökkel jár a Betwinner alkalmazás? Győződjön meg saját maga a kiegészítő juttatásairól.

A mai játékosok már nem elégednek meg csak a számítógépes játszással. Mi mindent kínál a Betwinner alkalmazás?

A mobil alkalmazás előnyei

A mobil alkalmazás egy teljes értékű és biztonságos módja annak, hogyan játszani bármikor és bárhol. A környezete tartalmazza a klasszikus webes felületről ismert összes funkciót. Ugyanakkor a mobil eszközök csökkentett képernyőjén történő vezérléshez van adaptálva. A Betwinner alkalmazás használatának feltétele csak az internet elérhetősége.

Az alkalmazásnak köszönhetően a fogadás egyszerű és rendkívül kényelmes. Fogadhat mindig, amikor csak van ideje vagy kedve. Könnyen így lerövidíti egy izgalmas játékkal a várakozási időt például a tömegközlekedéssel utazva. Az aplikációt természetesen nemcsak a játékra használják, hanem pénzeszközök befizetésére vagy bónuszok és promóciók alkalmazására is ez felhasználható.

A Betwinner alkalmazás nagyon jól optimalizálva van a felhasználáshoz, ugyanakkor felhasználóbarát. A navigációt megkönnyíti a szekció a testreszabható kedvenc elemekkel. Az első pillantásra a kivitelezése emlékeztethet egy másik ismert fogadóirodára a – 365bet -re.

A további frissítésekkel a Betwinner alkalmazásnak esélye lehet oda sorolni magát az egyáltalán legjobb elérhető alkalmazások közé a jelenlegi piacon. Ajánlani lehet ezt a játékosoknak az egész piacon át. Az egyetlen hibája így az a tény, hogy ugyan Európában, Ázsiában és Afrikában a játékosok használhatják, de az alkalmazás sajnos nem érhető el az Egyesült Királyság játékosai számára.

Mely eszközökre érhető el a Betwinner alkalmazás

Az alkalmazás elérhető az eszközökre mint Android-rendszerrel, úgy az okostelefonokra vagy más iOS-szel felszerelt eszközökre. Mindkét esetben ezeket teljesen ingyen szerezheti meg.

Hol lehet letölteni az alkalmazást

A legjobb, ha közvetlenül a hivatalos www.betwinner.com webhelyet használja az alkalmazás letöltéséhez. De vigyázzon, az alkalmazást nem fogja megtalálni az App Store-ban vagy a Google Play áruházban sem.

Hogyan lehet letölteni az alkalmazást

iOS -ra:
1. Írja be a Betwinner fogadóiroda webcímét az internet böngészőbe.
2. Keresse meg a Mobil alkalmazás linket, amely Önnek lehetővé teszi a telepítőfájl letöltését.
3. Válassza ki az alkalmazást az Ön operációs rendszerére, azaz az iOS –ra valót. A konfigurációs követelmények itt nincsenek meghatározva, azonban ha biztos akar lenni abban, hogy az alkalmazás működni fog, akkor használja a legújabb verziót.
4. A letöltés néhány másodpercig tart.
5. Az alkalmazás telepítése előtt meg kell jelölnie az alkalmazást vállalati alkalmazásként. A beállítást az Eszközkezelés szakaszban találja meg.
6. A KONTRAST, 000 választásával az alkalmazást megbízhatóként jelöli meg.
7. Amint megtörténik a sikeres igazolás, elkezdhet fogadni.

Androidra:
1. A telepítési folyamat megkezdése előtt ellenőrizze, hogy engedélyezett-e az ismeretlen forrásokból történő telepítés. Ezt a lehetőséget megtalálja a készüléke beállításaiban. Ennek az oka az, hogy a rendszere nem tudja validálni az alkalmazást, mivel nem a Google Playből telepítette be, amely az Android alkalmazások hivatalos forrása.
2. Nyissa meg a böngészőjében a Betwinner hivatalos webhelyét.
3. Keresse meg a Mobil alkalmazások gombot, amely átirányítja a .apk fájl letöltésére.
4. Válassza ki az Androidra való alkalmazást. Legalább a 4.1 vagy újabb verzió szükséges.
5. A fájlnak automatikusan el kellene kezdeni a letöltést.
6. Amint a letöltés befejeződött, az utolsó letöltött fájlok között látnia kellene a .apk kiterjesztéssel rendelkező fájlt.
7. Kattintással ezt nyissa meg. Az alkalmazásnak automatikusan kellene települni.

Hogyan elkezdeni az alkalmazás használatát

Az alkalmazásban ugyanazt a számlát fogja használni, mint a mobil verzióban, azonos bejelentkezési adatokkal. Ahoz, hogy játszhasson, először regisztrálnia kell. A felhasználónevét és jelszavát azonban nem kell ismételten megadnia.

Androidon csak négyjegyű jelszót hozhat létre a bejelentkezéshez. Sőt, az iOS rendszerbe a Touch ID segítségével ujjlenyomattal is bejelentkezhet.