Betwinner Review

Rating:

Üdvözlő bónusz:

100 EUR bónusz

Regisztráció

Betwinner

Betwinner bónuszok – 100% bónusz a kaszinóba és sportfogadásokhoz

A bónuszok a játék szórakozásának az elkerülhetetlen része. A Betwinnernél sem ez nincsen másképen. A Betwinner bónuszokat hoz mint az új, úgy a meglévő játékosok számára is.

A bónuszok a fogadóirodák portfóliójának az egyik legérdekesebb részéhez tartoznak. Ezért a többségük szó szerint versenyez abban, hogy miként tudna a játékosainak örömet szerezni. Hogy áll ezzel a Betwinner?

Betwinner bónuszok

Ez a fogadóiroda sem nem maradhat hátra a bónuszok széleskörű kínálatával. Mindegyik megtalálható a felső menü kategóriájában, amely Promo névvel van megnevezve. Az ajánlat nagyon kiterjedt és rendszeresen van frissítve. Örülni például a következőkre lehetséges:

Üdvözlőbónusz

Az üdvözlőbónusz egy olyan változhatatlan eszköz, amelyet gyakorlatilag minden fogadóiroda ajánlatában megtalálhatunk. Egy motiváló elemről van szó olyan játékosoknak, akik még nem döntöttek el játszani egy konkrét fogadóirodában.

A Betwinner esetében 100% -os első befizetési bónuszt lehetséges megszerezni egészen 100 euró összegig, vagy azzal egyenértékű pénznemben. A bónusz megszerzéséhez elég nyitnia egy saját számlát, és megvalósítani az első befizetést. Legalább 1 eurót szükséges befizetni.

Ehez azonban teljesítenie kell a bónusz feltételeit. A bónusz összegét legalább ötször kell fogadni a akkumulált fogadásokban. Ezeknek az akkumulált fogadásoknak legalább 3 eseményt kell tartalmazniuk, és legalább 3 eseménynek 1,40-nél nagyobb szorzónak kell lennie. Minden esemény kezdete nem lehet későbbi, mint az ajánlat érvényessége.

Üdvözlőbónusz második alkalommal

Az érdeklődők szintén megkaphatják a 100% -ig terjedő üdvözlőbónuszt, egészen 300 euró értékig. Hasonlóképpen érvényes a minimális befizetési összeg, amely legalább 1 euró.

A különbség a bónusz feltételeiben rejlik. Ebben az esetben fogadnia kell a bónusz és befizetés összegét legalább 28 alkalommal a játékgépekben. Az összeget abban a pillanatban lehet az úgynevezett gördítettnek tekinteni, ha az összes fogadás már ki van értékelve a befizetett fogadások keretében.

Cashback (Pénzvisszafizetés)

Ez a bónusz lehetővé teszi visszaszerezni a betét összegének a 25% -át a bónuszszámlára az AstroPay, Paykasa, Jeton és Papara fizetési rendszerek által.

Win Games Day

A bónuszt az exkluzív Win Games kínálja. Velük akár 100 euró bónuszt és 5 ingyenes pörgetést szerezhet a Lucky Wheel-en minden pénteken. Elég csak az ilyen módon megjelölt játékokat játsszani, pénteken feltölteni a számláját, és kivárni a csábító nyereményt.

A kivonás előtt 30-szor kell fogadnia a bónusz összegét, ezt ismét a Win Games játékokban. Ezt a bónusz jóváírásától számítva 24 órán belül meg kell tenni. A bónusz 100 euró maximális összeggel van limitálva. A betét legalább 1 euróra van korlátozva.

A nap akkumulátora

Az akkumulátor Betwinner elve egyszerű: A sportesemények teljes spektrumából azok vannak kiválasztva, amelyeknél a nyereség valószínűsége a legnagyobb. Ezek ezután néhány úgynevezett akkumulátorokba Sport és Élő -be vannak egyesítve. Választja ki az akkumulátorát, és ha szerencséje lesz, ha nyerni fog, 10% -kos növekvést várhat a szorzóknál.

A feltételek egyszerűek, egyrészt az Advancebet fogadást nem lehetséges kihasználni a Napi akkumulátorra. Ezenkívül nem lehet a bónusz számlát használni a fogadásokra, és az akkumulátort nem lehetséges megváltoztatni.

Boldog nap

A Boldog nap egy napi lottó. Naponta akár 500 bónuszpontot nyerhet. Hogyan csináljuk? Először görgetnie kell az ajánlat oldalátt és be kell szereznie a sorsjegyet. A határérték mindig egy sorsjegy naponta. Mielőtt a sorsolás megkezdődik, Ön a részvételét egy tetszés szerinti sportfogadással megerősíti. A tétnek legalább 1 eurónak kell lennie 1,8 értékű szorzóval. Amint a fogadás megtörtént, a számlaszáma bekerül a tombolába. Ebben a bónuszpontokért játszanak, a sorsolás 20:00 UTC-kor történik meg.

A tombola végeztével ellenőrizheti, hogy az Ön száma szerepel-e a nyertesek listáján. Ezt a rendezvény honlapján teszik közzé. Ha a kiválasztott szerencsésekhez tartozik, akkor 500 bónuszpontot kap. Ezek a tombola befejezésétől számított 24 órán belül vannak jóváírva az Ön számlájára. A győztesről véletlenszerűen van döntve.

Ingyenes sorsjegy a TOMBALA-tól

Hogyan lehet ingyenes sorsjegyet szerezni? Elég csak 5 fogadást tenni, és Ön jogosult automatikusan megszerezni egy sorsjegyet. A sorsjegy értéke mindig egyenlő az előző 5 sorsjegy összegének a 20% -ával. A sorsjegy ára nem korlátozott, és minden játékos korlátlan számban szerezhet belőle.