20bet Review

Rating:

Üdvözlő bónusz:

Bónusz 100 EUR

Regisztráció

20bet

Néhány mondat a 20bet fogadóirodáról

A fogadóiroda a piacon 2020-as évtől fejti ki tevékenzségét. Jelenleg a működését a Soft-labs platformon végzi, és elsősorban az európai játékosok körében népszerű.

Az iroda működési engedélyének hivatalos tulajdonosa és felhasználója a TechSolutions Group NV társaság. Ez a társaság az online játékok és a sportfogadás globális élcsapatához tartozik. Szintén az ő tulajdonát képezi a 22bet ismert cégjelzés is. A 20bet fogadóiroda, úgy mint több más hasonló iroda, Curacao állam licencével rendelkezik.

Az iroda kellemes és biztonságos felhasználói platformot kínál. A platform 128bites SSL kódolási technológiát használ. Ezáltal az Ön személyes adatai, és a más, a fizetésekkel kapcsolatos adatok megőrzése biztonságosan történik.

Hogyan hozzuk létre a saját számlát

Először szükséges leellenőrizni azt, hogy az Ön országa nem tartozik-e azon országok közé, amely korlátozza, vagy megakadályozza a játékban történő legális 20Bet regisztráció megtételét.

Az első lépésben meg kell adnia az e-mail címét, a jelszavát és az országot, ahonnan Ön játszik. Ebben a lépésben egyidejűleg kiválasztja azt az Ön által kívánt kezdési üdvözlő bónuszt, amely sajnálatosan egy kicsit összezavartnak fog tűnni. Ezt követően kitölti a  családi és keresztnevének, nemének megjelölésére, születési dátumának, lakcímének és telefonszámának  megadására szolgáló helyet.

Ezzel a regisztrálását be is fejezi. Ezt követően a regisztrálásának megtételét nem fog kelleni semmilyen további e-mail levélben aktiválni.

Sportfogadás

A sportfogadás képezi a 20bet fogadóiroda fő irányvonalát. Az iroda támogatja a piac széles körű választási lehetőségeit a fogadások kurzusai terén.  Minden hónapban összesen több mint 40 000 eseményre, valamint naponta több mint 1 000 élő eseményre lehet fogadást tenni. Például a labdarúgás esetében, amely a 20bet legközkedveltebb sportágai közé tartozik, több mint 150 fogadási lehetőséget kínál fel.

Az iroda több mint 30 különféle sportágban történő fogadásokat tesz lehetővé. A választható sportágak közé tartozik természetesen a jégkorong, de a kosárlabda, a tenisz és más sportágak is. De fogadni lehet, más kevésbé szokásos sportágak eseményeire is, úgy mint a darts vagy a virtuális sportokra is.

A 20bet irodánál a legnagyobb kurzussal, 95%-al, a labdarúgás rendelkezik, közvetlen ezután  a tenisz és a kosárlabda következik 94 -94 %-al.

A tenisz és a kosárlabda esetében alternatív hendikepek formájában is lehet fogadni. Az ajánlatból nem hiányoznak az ázsiai hendikepekre történő fogadások lehetőségei sem. Lehetőség van az egyedüli, a csoportos (accas), rendszeres, vagy láncolatos fogadások megtételére. Fogadni lehet a mérkőzés győztesére vagy például a kiosztott sárga lapok számára is.

Kaszinójátékok

A fogadóiroda ajánlatában egy sor kaszinójáték szegmense is megtalálható. Jelenleg ezen ajánlatunkon néhány tíz software szolgáltató osztozik meg.

A játékok kínálata jó színvonalú, amelyben megtalálható a bingó, a rulett, a blackjack, valamint az asztali játékok szegmensében ott van a baccarat, és természetesen a póker. Sajnos ennek  a játéknak hiányzik a videó változata. A kínálatunkba be lettek sorolva a klasszikus játékautomaták, valamint a jackpotos játékok is.

Viszont csúcsszínvonalú a live kaszinó, amely Önnek lehetővé teszi azt, hogy otthon is tökéletesen átélhesse a játékkaszinó autentikus hangulatát.

Játék a mobil eszközökön

A nagyon jól optimalizált reszponzitív weboldal Önnek lehetővé teszi ezen fogadóiroda összes funkciójának kényelmes használatát. Önálló mobil applikációra viszont sajnos  itt nem várhat.

Bónuszok a 20bet-en

A bónusz ajánlat alapját a klasszikus betéti bónusz képezi. Az első betét összegének legkevesebb 10 EUR-nak kell lennie. Ezt követően  elérheti a bónusz mértékének 100%-át, amely lehet akár 100 EUR is.

A 20bet fogadóiroda ezen kívül még egy sor további attraktív bónusz kínálatával kecsegtet. Így például rendelkezésére állhat a bónusz a másik betétre vagy az exkluzív VIP program igénybevétele. Ezen felül a kínálat rendszeresen bővítve és cserélve van.

A betétek és a kivételek módjai

A betétek  lehetséges módjai egy sor közkedvelt változatot tesz lehetővé,  úgy mint a bankkártyával történő fizetés (Visa, MasterCard), továbbá a Neteller és a Skrill internetes pénztárca alkalmazását, valamint a Jeton, ecoPayz szolgálat használatát. Ezen fogadóiroda előnyét képezi még az is, hogy itt a kriptonvaluta is használható.

A pénz  betétjének és kivételének  minimális összege megegyező, ez az összeg 10 EUR-ban lett megállapítva. A betétek térítésmentesek. Az pénzösszegek kivételek módjai közül a bankkártyás módot ajánljuk, mert ennek az ügyintézési ideje csupán 1 napig tart. Az ügyintézés maximális ideje 3 nap. Viszont a kivétel többi módjának alkalmazásakor az ügyintézés akár 5 napot is igénybe vehet.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat folyamatosan, élő chat formájában vehető igénybe. Továbbá felhasználható a nyomtatvány is. Ezenkívül a support@20bet.com e-mal címen keresztül is írásbeli kapcsolat létesíthető.