1xbet Review

Rating:

Üdvözlő bónusz:

Bónusz 100 EUR

Regisztráció

1xBet

Az 1xbet kezdete

A fogadóiroda jelenleg az 1X Corp N.V. társaság alá tartozik. A székhelye a karibi Curacao államban található. Az 1xbet márka azonban Oroszországban jött létre, története 2007-ig nyúlik vissza. 2011 óta az online fogadások területén is megkezdte a működését.

Kétségtelenül az is hozzájárult ahhoz, hogy Kelet-Európa hazája mellett a világ minden tájáról az érkező játékosok hamar megtalálták hozzá az utat. Ma már körülbelül 400 000 regisztrált játékosa van, és csupán Kelet-Európában körülbelül 1000 fiókkal rendelkezik.

Licencek és biztonság

A fogadóiroda Curacao állam által kiállított szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik. Ugyanúgy a rendelkezésre álló információk szerint birtokában van a Ciprusban kiállított engedély is. Így a megbízható és felülvizsgált bukmékerek közé tartozik.

A játék megkezdése előtt azonban mindig szükséges ellenőrizni, hogy a fogadóiroda teljesíti-e annak az országnak a feltételeit, amelyben játszani készül. Ha nem rendelkezik érvényes licenccel az Ön országában, akkor a szolgáltatásoknak nem kell  érhetőeknek lenni.

Manapság a játékosok érzékeny adatainak biztonságát az SSSL (open source Let’s Encrypt tanúsítvány az Internet Security Research Group-tól) által valósítják meg. Az információk például a fizetési kártyákról azért védve vannak a visszaélések ellen.

Hogyan regisztrálni

A regisztráció akár négy módon is lehetséges. A leggyorsabb az úgynevezett egy kattintásos regisztráció. Ez Öntől csak két belépő adatot igényel, a kiválasztott országot és pénznemet.

Egy kicsit részletesebben kell kitöltenie a bevezető űrlapot az e-mailes regisztráció során. Tovább kihasználhatja a közösségi hálózatokat is, vagy a telefont. A regisztráció folyamata mindig egyszerű és nagyon intuitív, néhány kevés perctől ez Önnek nem vesz többet igénybe. Az adatokat mindig helyesen szükséges megadnia, ezért ezeket gondosan ellenőrizze. Szélsőséges esetben a számlája egyébként le is lehetne zárva.

Gondoskodjon arról is, hogy az újonnan létrehozott számlát szükséges ellenőrizni. Az eljárás szokásos, a dokumentumok másolatai által az 1xbet-nek igazolnia kell a személyazonosságát.

Az 1xbet fogadóiroda elérhető szolgáltatásai

A fogadóiroda eredetileg elsősorban a sportfogadásokra összpontosított. Jelenleg ezekből mintegy 50 van kínálatban. Domináns a labdarúgás, ám olyan ismert és kevésbé ismert sporttípusokat is talál itt, mint például a műkorcsolya vagy a harcművészetek. Megjelennek olyan nem hagyományos típusú fogadások is, mint például a lehetőség fogadni a kakas harcokra.

Az 1xbet bukméker kedvező szorzókat kínál a játékosai számára, elsősorban összehasonlítva a konkurenseihez. Az élő fogadások kínálata is örömet hoz, bár a szorzók ezeknél lényegesen alacsonyabbak. Értékelni fogja az eredmények statisztikáját is, amelynek köszönhetően elegendő információt gyűjt össze egy még hatékonyabb játékstratégia létrehozásához.

Idővel az 1xbet kibővítette a szolgáltatásait az online kaszinó kínálatára is különféle típusú asztali játékkal vagy népszerű játékgépekkel ismert szoftvergyártóktól. Nem hiányoznak  az élő kaszinó szolgáltatásai, sem a mobil  alkalmazások a játszáshoz.

Betétek és kifizetések

A betét- és kifizetési módok széles választéka ennek a fogadóirodának az egyik legfontosabb előnyei közé tartozik. Összesen több mint 200 különféle fizetési mód érhető el az 1xbet-en. Mindegyiknek nem muszáj elérhetőnek lenni minden országban, de általában több tucat lehetőség közül választhat. A minimális betéti összeg 1 euró, a kifizetéseknél ez pedig 2 euró.

Az általánosan elérhető módszerek mellett, mint például a kártyával való fizetés vagy banki átutalás, az 1xbet kriptovaluták által is lehetővé teszi a betéteket. Ellenkezőleg enyhe hiányosságnak nevezhető a népszerű PayPal fizetési portál hiányát.

Bónuszok

Az 1xbet a játékosai számára nagyon gazdag bónuszprogrammal is rendelkezik. Hasonlóképen mint más fogadóirodánál, itt sem nem hiányzik többek között a hagyományos üdvözlő bónusz. Ez 100%-ot tesz, legfeljebb 130 euróig.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat állandóan elérhető. A kérdéseihez online csevegést használhat, e-mailt az info@1xbet.com e-mail címen (a válasz körülbelül 24 órán belül várható) vagy a telefonos kapcsolattartót a + 44-127-32-56-987 telefonszámon.