22bet Review

Rating:

Üdvözlő bónusz:

122 EUR bónusz

Regisztráció

22bet

Cipruson székhelyel és Curcao licenc alapján működik. A  működése során számos engedélyt kapott, amelyek az ügyfelek körében nagyobb hitelességet keltenek. Egyúttal számos afrikai országban van engedélyezve, például Kenyában és Nigériában. A 22Bet üzemelteti a 22Bet.co.uk webhelyet is.

A regisztráció a portálra nagyon egyszerű és gyors, nincs követelmény semilyen dokumentumokra. Rendelkezésre áll egy mobil alkalmazás is, részletes utasítások és fogadási útmutatók, hiteles statisztikák, ÉLŐ fogadások funkció 95% -os kifizetéssel, élő csevegés, szakemberekkel való konzultációk, kommunikációs fórumok, széles körű kínálat a fogadásokból és szerencsejátékokból, vagy a fizetési módszerek széles skálája. Így nem csoda, hogy a 22Bet fogadóiroda világszerte több mint 400 000 hűséges rajongót talált a szerencsejáték és fogadás iránti szenvedélyével, ami még a teljes kezdők számára sem nem  jelent problémát.

Sportok

A 22Bet segítségével fogadásokat tehet különböző sportágakra, a legnépszerűbbektől egészen a kevésbé ismertekig. Határozottan mindenki választhat, még a legigényesebb rajongó is. A legismertebb sportágak közé tartoznak a labdarúgás, jégkorong, kosárlabda, asztalitenisz, kerékpározás, röplabda, lóverseny és még sok más. A folyamatban lévő mérkőzésekre vonatkozó információk állandóan frissítve vannak, így folyamatosan hozzáférhetnek a legfrissebb eredményekhez. Ha Ön a fogadások világában újonc még, akkor minden bizonnyal értékelni fogja a fogadás megkezdésére vonatkozó részletes instrukciókat és utasításokat. A weboldalon egy vitafórumot is talál, ahol kapcsolatba léphet más fogadókkal, akik mint a szektor szakembereiként különféle ajánlásokat nyújthatnak Önnek. Fogadhat bármelyik órában és napon.

Az Élő mód

Az ÉLŐ módban lehetősége van fogadni az éppen játszott mérkőzésre is, ami jelentősen növeli az esélyeit a sikerre. Ebben a szakaszban naponta több, mint ezer rendezvényt, versenyt és mérkőzést talál azokból a legjobb bajnokságból, mint például a La Liga, a Serie A vagy a Bundesliga. A fogadásban a folyamatban lévő mérkőzésre ne keressen semmi bonyolultat, még az is megbírkózik velük, akinek ezek a fogadások eddig a pillanatig idegenek voltak a számára, és szintén elérhető a live chat ügyfélszolgálat. A LIVE mód tehát lehetőséget hoz arra, hogy rövidebb idő alatt nyugodtan nagyobb pénzeszközöket szerezzen.

Be- és kifizetések

Betétek: A 22Bet ötféle külömböző típusú betétet kínál. A hitelt a számlájára befizetheti a Visa és Mastercard fizetési kártyákkal, a Skrill és Jeton Wallet elektronikus pénztárcákkal, a Neteller fizetési rendszerrel, a PaySafeCard előre fizetett kártyával vagy egy egész sor kriptovaluta segítségével. Minden lehetőség díjmentes, és a hitelt azonnal jóváírják a számlájára. A minimális letét összege 00 EUR.

Kivonások: A lehetőségek megegyeznek a befizetéssel, az egyetlen, ami különbözik, az idő. Ha a fizetési kártyára történő fizetés módját választja, a 22Bet megadja a pénz jóváírásának idejét 1 perctől 7 napig, és minden más esetben 15 percet. Minden módszer szintén díjmentes. Éppen csak a részleges és automatikus kifizetések lehetősége hiányzik itt. More: hu-bonusz.com/22bet/

Mobil alkalmazások

Ez a fogadóiroda óriási előnye. A 22Bet alkalmazás ingyenesen letölthető iOS és Android rendszerekre egyaránt. A játék statisztikáihoz bárhol hozzáférhet. Fogadni és a meccseket online megtekinteni még soha nem volt ilyen egyszerű. Megtalálhatja az iOS és az Android alkalmazás letöltésének eljárását közvetlenül a 22bet.com weboldalon történő regisztráció után. A letöltési eljárást az iOS-ra és az Androidra is a regisztrálás után közvetlenül a 22bet.com weboldalon találja meg.

Kaszinó

Egy következő szolgáltatás, amelyet a 22Bet társaság kínál, a kaszinó, ahol szerencsejátékokat játszik, amelyek között nem hiányozhat a póker, a rulett, a blackjack és a baccard. Játszhat játékgépekkel is. Az új játékosok különféle bónuszokkal vannak fogadva, és minden bizonnyal értékelni fogják szintén az élő kaszinót és élő játékokat igazi krupiékkel.

Bónuszok és jutalmak

A 22Bet számos bónuszt és jutalmat készített elő az ügyfelei számára. Mivel a bónuszokból egy egész sor létezik, csak néhányat említünk, és az összes elérhető jutalom teljes listája megtalálható a Bónuszok szakaszban, közvetlenül a fogadóiroda honlapján.

 • Belépőbónusz akár 122 EUR-ig a Sportfogadásokra: Az első pénzbefizetéskor a számlájára 100% -ot kap, akár 122 EUR-ig.
 • Bónusz a sikertelen fogadások sorozatáért
 • Születésnapi bónusz
 • Pénteki újratöltési bónusz a sportfogadásokra: Elég pénteken feltölteni a hitelét, és automatikusan 100% -ot kap 100 EUR-ig.

Végső verdikt

Előnyök:

 • Nagy választék a sportok közül
 • Naponta több mint 1000 mérkőzés és verseny
 • Mobil alkalmazások
 • Be-és kifizetések széles választéka
 • Élő közvetítések
 • Élő mód

Hátrányok:

 • Lassabb be- és kifizetések hétvégeken
 • Hiányzik a lehetőség a részleges és automatikus kifizetésekre