Minden a Betwinner műszaki támogatásáról és a kapcsolatok áttekintése

Betwinner support

Hogyan lehet kapcsolatba lépni a Betwinner ügyfélszolgálatával? Ezt a következő áttekintésben állapítja meg. Eláruljuk Önnek, hogyan működik a Betwinner támogatás, és mire kell figyelni.

A fogadóiroda minőségét a műszaki támogatás szintje is meghatározza. Hogyan áll ezzel a Betwinner honlap és hogyan lehet kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal?

A Betwinner műszaki támogatásáról

Az ügyfélszolgálat a játék nagyon fontos részét ábrázolja. Különösen akkor, ha a játékosok magasabb összegeket fizetnek be a számlájukra. A fogadóiroda szükséges részének kellene lenniük a képzett alkalmazottaknak, akik az ügyfelekkel kommunikálnak.

A jól működő ügyfélszolgálatot professzionális megközelítéssel mint a kezdők, úgy pedig az előrehaladott játékosok értékelni fogják. A fogadóiroda alkalmazottai általában a legkülönfélébb problémákat oldanak meg, és segítséget nyújtanak Önnek a számlája beállításában is.

Az ügyfélszolgálat elérhető formái

Az ügyfélszolgálat folytonossan működik. Rendelkezésre áll élő csevegés, űrlap, e-mail formában vagy telefonon. Ha a kérdést a lehető leggyorsabban szeretné elintézni, használja ki a telefonvonalat. A valós idejű kommunikációra az online csevegést használják. A válasz e-mailből vagy űrlapból több órát is igénybe vehet.

Kapcsolatfelvételi űrlap

A kapcsolatfelvételi űrlap által felteheti a kérdést közvetlenül a weboldalra. A választ később megkapja e-mailben. A kérdését számos támogatott nyelv egyikében írhatja meg. Ha nem beszél angolul, egy kellő lehetőségről van szó.

Telefon vonal

A Betwinner telefonos kapcsolattartás folytonossan elérhető, azonban főleg hétvégeken a várakozási idő hosszabb. Figyelembe kell venni, hogy ezen a telefonvonalon a hívások díjazva vannak. Ne feledje továbbá, hogy kizárólag csak angol nyelvű támogatás érhető el.

Az ügyfélszolgálat telefonszáma: +44 203 936-29-96

E-mail

Mint a fő kapcsolattartási cím a support@betwinner.com e-mail cím szolgál. A lekérdezést a támogatott nyelvek egyikén is megfogalmazhatja. Ez ismét egy megoldás a nem angolul beszélő országok látogatói számára.

A lekérdezés konkrét típusától függően a kezdeményzéseit küldheti a következő címre:

• általános kérdések: info-en@betwinner.com

• biztonság: security@betwinner.com (az angol nyelv itt ajánlott a kommunikációhoz, figyelem)

• marketing: marketing@betwinner.com

• pénzügyek és számvitel: acccounting@betwinner.com

• partnerprogram: support@betwinneraffiliates.com

Élő chat

A képernyő jobb alsó sarkában talál egy linket az élő csevegéshez. Ennek köszönhetően közvetlenül kommunikálhat a Betwinner képviselőivel. Egyes esetekben még hétköznapokon is megtörténhet, hogy a csevegő alkalmazottja jelenleg offline állapotban lehet. Ebben az esetben várjon, vagy küldje el e-mailben a kérdését. A technikai támogatásnak perceken belül működés-teljesnek kellene lennie.

Elérhető nyelvek

Az ügyfélszolgálat jelenleg egy egész sor nyelven elérhető. Konkréten ezek:

albán, bolgár, kínai, cseh, angol, francia, német, görög, héber, olasz, japán, koreai, lett, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, thai, török, vietnami

A rendelkezésre álló nyelvek köre viszonylag széles, ami segít sok játékos nyelvi akadályának a csökkentésében. Ha nem találta a nyelvét a listában, használja az angol nyelvet a kommunikációhoz.

Hogyan működik az ügyfélszolgálat?

Az aktív játékosok tapasztalatai szerint az ügyfélszolgálat egy problémával szenved: Hogy lassabb. Tehát ha a Betwinner képviselőivel fog bármit oldani, türelemmel felvértezzen.

GYIK

A technikai segítségnyújtás lassú válaszát az is okozhatja, hogy nagyszámú azonos kérdés halmozódik fel, amelyekkel az alkalmazottaknak külön-külön kell foglalkozniuk. A weboldalnak nincs egy GYIK szakasz, ahol a játékosok először megpróbálhatják maguk megoldani a problémáikat.

A Rólunk szakaszban találhat részletesebb fogadási szabályokat, ahol például megtudja azt, hogyan kell fogadást tenni. Ez az oldal alján van elhelyezve.

Közösségi hálózatok

A Betwinnernek profiljai vannak szintén a közösségi hálózatokon, az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. Az észrevételeit így esetleg oda is irányíthatja.

Kapcsolat Cím:

Chrysanthou Mylona
épület 12 Harmonia
1. blokk
1. emelet, lakás / iroda 15
3030 Lissamol
Ciprus