Betwinner kifizetések – hogyan lehet pénzt behelyezni és kivonni a nyereményeit?

Betwinner pay

A játék megkezdése előtt ismerkedjen meg a Betwinner fizetési lehetőségeivel. A hasznos útmutatónk segít Önnek. Melyik fizetési mód a legelőnyösebb a Betwinnernél? Ismerjük a választ.

A befizetés és a kifizetés módszerei sok játékos számára központi téma. Hogyan áll a fizetési lehetőségekkel a Betwinner fogadóiroda?

Betwinner és különféle fizetési módok

A be- és kifizetési módok száma az erős oldalai közé tartozik ennek az eddig új névnek a fogadási piacon. Ebben a pillanatban több mint 200 fizetési mód érhető el a Betwinnernél, így ez a szolgáltató a fogadóirodák közül az egyike a világon elérhető legtöbb fizetési móddal.

A játékosoknak azonban ügyelni kell arra, hogy nem mindegyiknek kell lennie elérhetőnek az adott pillanatban az országukban. Bár a fizetési módok spektruma földrajzilag korlátozott, általában több tucat lehetőség közül lehet választani az egyes régiókban.

A Betwinnernél a fizetési módok tehát elég szélesek. A portfólióban nem hiányoznak például az előre fizetett kártyák vagy a kriptovaluták használatának a lehetősége sem. Konkrétan a játékosoknak több mint 10 lehetősége van, közöttük szerepel a hagyományos Bitcoin, az Ethereum stb. Az általánosan népszerű alternatívák között ellenkezőleg a Betwinnernél nem találjuk meg a PayPal fizetési portált és a svéd Trustly rendszert.

A futólag használt fizetési módok közül lehetséges kihasználni a klasszikus lehetőségeket, amelyek gyakorlatilag mindenhol elérhetők, mint például a kártyával való fizetés vagy banki átutalás. Számos helyi rendszer is rendelkezésre áll, mint például a Yandex, a Webmoney és a Nordea.

Biztonsági szempontból minden játékos teljesen aggodalom nélkül lehet. Bármelyik módszert is választja, ez teljesen biztonságos a titkosítás miatt. A kockázat az érzékeny adatokkal való visszaélés a fizetési kártyákról ezért a szolgáltató részéről minimalizálva van.

Kifizetési módszerek

A minimális kifizetési összeg 1,5 euró, vagy hasonló összeg az Ön által választott pénznemben. A maximális kifizetési összeg nem korlátozott. A kifizetések díjmentesek. A kivonás az Önnel választott módszertől függően néhány percet vagy több napot is igénybe vehet. A kérelem feldolgozásának átlagos ideje 15 perc, például hosszabb időt vesz igénybe a hitelkártyával történő pénz kifizetése, akár 7 napig is. Az Ön pénzeszközeinek a kifizetése díjmentes. A pénzfelvételhez igényelve van, hogy a játékos számlája igazolva legyen.

Befizetési módszerek

A befizetés minimális összege 1 euró, vagy azzal egyenértékű összeg a megfelelő pénznemben. A betét maximális összege semmilyen módon nem korlátozott. A befizetések díjmentesek. A feldolgozás minden módszernél azonnali.

Melyik fizetési módot választani?

Tekintettel arra, hogy nem kell a díjak fizetésével foglalkoznia, a kifizetéshez válassza azt a lehetőséget, amely garantálja a leggyorsabb feldolgozást, ez azt jelenti például az online pénztárcán keresztül (Skrill és mások). Ezek nemcsak a gyorsaságuk miatt, hanem a magánélete védelme szempontjából is népszerűek, a pénzét egy virtuális számlára tölti fel. A játékosok körében a kártyával való kivonás és a banki átutalás is népszerű módszer.

Fontos vigyázni arra is, hogy általában a kifizetéshez csak azt a módszert lehet használni, amellyel legalább egy alkalommal valósította meg a befizetést.

A Betwinner befizetési módszereknél tekintettel arra, hogy mindegyiket azonnal feldolgozzák, valamivel nagyobb a választék.

Így sok játékos választ például egy klasszikus kártyás befizetést. Ez elsősorban azért van, mert a pénzátutalás a lehető legkényelmesebb, regisztrációra nincs szükség. Elsősorban a dombornyomott Visa kártyák vannak általában elfogadva, a MasterCard-nál szükséges inkább előre meggyőződni a használati feltételekről.

Bár a hitelkártya-átutalások biztonságosnak tekinthetők, ha ennek ellenére is tovább aggódik, javasolhatjuk inkább a szokásos banki átutalást. A hátránya azonban az, hogy a fogadóirodának támogatnia kell a bankjánál az azonnali bankátutalást, különben a teljes folyamat akár több napot is igénybe vehet. Az azonnali befizetésért általában nem számítanak fel külön díjat. A banki átutalásokkal való befizetések azonban egy kicsit bonyolultabbak, meg kell adnia az adott cég egész sor adatait, ahová elszeretné küldeni a pénzt.

Éppen ellenkezőleg, az internetes pénztárcák használata nagyon egyszerű, mivel minden fogadóirodánál akár több szolgáltatás közül is választhat. A népszerű szolgáltatások közé tartozik például a Skrill virtuális pénztárca.